celeb hijad

Celeb Jihad. 2 gillar. Religiös organisation. Celeb Jihad · Startsida · Recensioner · Foton · Om · Community · Info och annonser. Skapa en sida. Gilla. Dela. var i onsdags som åringen Lucy Hales mobil ska ha blivit hackad och lett till att flera nakenbilder på henne spreds på sajten Celeb Jihad. Nyheter om Celeb Jihad från den svenska pressen. Vi samlar nyheter om Celeb Jihad från över svenska källor. Celeb Jihad.

Celeb hijad -

Nya nakenbilden i artistbråket   "Än en gång har en kvinna i offentlighetens ljus blivit förnedrad och bestulen på något väldigt privat och hennes bara kropp uthängd till allmän beskådan. Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar. Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s. Skapa konto med Facebook Skapa konto med e-post Logga in. Därmed har Celeb Jihad brutit mot lagen genom att publicera dem. Hon skriver också att hon tackar för allt stöd hon fått "Tack för alla snälla och peppande meddelanden. Lucy Hale, 27, är mest känd för sin roll i den amerikanska tonårsdramaserien "Pretty little liars" Foto: celeb hijad

Celeb hijad -

Dela artikel Facebook Twitter E-post. Emma Watson tar paus - vill jobba med feminism. Personuppgiftspolicy Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies. Jag tänker inte be om ursäkt för det liv jag lever eller för att jag har ett privatliv. Skapa konto med Facebook Skapa konto med e-post Logga in. På något sätt ska sajten Celeb Jihad ha kommit över bilderna. Enligt brevet som advokaterna sände ska fotona på stjärnskådisen vara tagna av hennes stylist, som sedan gav Emma Watson alla rättigheter till dem.

0 Comments

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *